Harper's Bazaar mei: Love your age

Harper's Bazaar mei: Love your age

Bij Harper's Bazaar Bouquet ontvang je een prachtige, eigentijdse bos bloemen en een prachtige, eigentijdse editie van Harper's Bazaar. Het meinummer dit keer, dat opgedragen is aan schoonheid, leeftijd & liefde. Of, zoals op de cover prijkt: love your age.

 

Het covermodel is de 73-jarige Jan de Villeneuve, die met de meest beroemde fotografen werkte. Al vijftig jaar een internationaal, veelgevraagd model. Oud worden doet haar niets: ‘Ik vind het juist tof dat ik als 73-jarige nog zo goed in de markt lig, ik heb het hartstikke druk! Soms zie je mensen denken: “Wie is die grijze duif die daar binnenkomt?” So be it. Het maakt me ook geen fluit uit als ik er oud uitzie op een foto, ik bén oud! Misschien moedig ik andere oudere mensen wel aan om uit hun stoel te komen, dat zou geweldig zijn.’

 

Verder komen Natalie Portman, Jane Birkin, professor klassieke talen Mary Beard en modeontwerper Sander Lak aan bod. Staat het nummer bol van de modeseries en shoppings voor zomerbruiloften. International fashion director Carine Roitfeld maakte een kunstige XL-fotoserie over schoonheid.

Kortom: een aanstekelijk nummer, dat het leven en de leeftijd viert.