Nu in Harper’s Bazaar: THE HIGH LIFE

  • Geplaatst op
  • Door Harper’s Bazaar Bouquet
Nu in Harper’s Bazaar: THE HIGH LIFE

Cadeau bij jouw boeket: het extra dikke aprilnummer van Harper’s Bazaar. Een ode aan kwaliteit, met de allerbeste couture, juwelen, tassen, lipsticks, eyeliners, basics, schoenen en nog veel meer. Ook de covergirl van deze maand is een topper, een ware held in haar genre, en dan is er nog de special, in samenwerking met het Rijksmuseum.

Ballerina Michaela DePrince schittert op de cover en wordt geportretteerd in deze editie van Harper’s Bazaar. De 23-jarige ballerina beschrijft haar weg naar de top, vertelt over de tegenslagen die ze overwon om haar droom waar te maken en hoe ze in het leven staat.

 

Verder maakte Harper’s Bazaar een special maken rondom de tentoonstelling High Society, in het Rijksmuseum, met levensgrote portretten waarop rijken en edelen door de eeuwen ten voeten uit, op hun allerknapst staan afgebeeld. Niet alleen de verhalen achter de geportretteerden worden belicht, maar ook de schilders die elk kledingstuk, elk accessoire met kunde en precisie hebben afgebeeld op het schilderij.

 

De strekking van dit nummer is, zoals Cécile in haar voorwoord zegt: ‘Lang leve de toppers!’

 

Psst. Heb je de bloemenprint op de cover al gespot? Daar hoort een boeket bij. Bestel het nu en krijg beide, in een smaakvolle verpakking, thuisgestuurd!