RvdK aan het werk

  • Geplaatst op
  • Door Harper's Bazaar Bouquet
RvdK aan het werk

Harper’s Bazaar Bouquet wordt maandelijks gecurreerd door de fijnste modekenners. Zodat jij elke maand óf twee keer per week kunt genieten van een uniek boeket, met verhaal. Alexandra Brand zet de bloemen elke maand op de gevoelige plaat, inclusief bijpassende props voor een prachtig stilleven.

 

Het stilleven van Ronald van der Kemp kwam op wel heel bijzondere wijze tot stand. Ronald van der Kemp zelf over het samenstellen:

'Ik werk graag met wat ik voorhanden heb, dus bij t samenstellen van t boeket ben ik uitgegaan van wat er beschikbaar was op de set. De schikking is intuïtief gebeurd , zodat er een spontaan boeket ontstond.. niet te bedacht. Voor het beeld heb ik fluorescerend garen gebruikt wat op de set lag om een soort spinnenweb rondom het boeket te maken voor het beeld. We hebben het gecombineerd met een keramieken ketting van 2 seizoenen geleden en een intuïtief handbeschilderde jurk van wardrobe 2.’

 

Bij jouw Harper’s Bazaar Bouquet bestelling ontvang je trouwens een kaart van het stilleven, zo kun je deze thuis precies nabootsen. Al hoeft het boeket niet te veel worden gestyleerd, ‘imperfectie is nou juist net wat het spannend maakt’ aldus Ronald van der Kemp.