Zo kwam het eerste stilleven tot leven

Zo kwam het eerste stilleven tot leven

Harper’s Bazaar Bouquet is niet zomaar een boeket, maar een uitzonderlijk mooie, eigentijdse bos bloemen met een verhaal. Fotograaf Alexandra Brand heeft dat gegeven vertaald naar de fotografie en met minutieuze precisie een stilleven neergezet.

Niet alleen het door Cécile Narinx gecureerde boeket is te zien, maar ook een krachtige pump en een bijpassende tas: favoriete accessoires van Cécile, in haar favoriete kleuren die ook terugkomen in het boeket: zachtroze en warm geel – tevens de grote modekleuren van dit seizoen.

 

De vlijmscherpe, botergele pump is van Balenciaga en heeft de toepasselijke naam knife pump. De tas is van Cartier, C de Cartier welteverstaan. En dan is er nog een extra accessoire: de Harper’s Bazaar Bouquet vaas, waarin de lange stelen van het boeket optimaal tot hun recht komen. Deze is hier te bestellen, samen met het boeket indien je deze hebt toegevoegd aan je winkelwagen.

 

Om in te lijsten, deze prachtplaat, toch? Het leuke is: elke maand wordt het boeket uniek gestileerd en gefotografeerd door Alexandra Brand. Een gelimiteerde oplage wordt speciaal voor jou afgedrukt en meegestuurd met het Harper’s Bazaar Bouquet.