• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Harper’s Bazaar Bouquet als cadeau

Met Harper’s Bazaar Bouquet geef je niet zomaar een boeket cadeau, maar een uitzonderlijk mooie, eigentijdse bos met een verhaal. Gecureerd door de fijnste modekenners en geïnspireerd op kleuren en thema’s van het moment, met de allure van Harper’s Bazaar. Deze maand samengesteld door internationale modeontwerpers Viktor & Rolf.
€37,50 *Inclusief verzending
1 / 2

Om de bloemen zo vers mogelijk te houden, is de donderdag de vaste bezorgdag. De bloemen komen in een fraaie doos, inclusief het nieuwste Harper’s Bazaar Magazine.

Origineel cadeau Elke maand uniek Inclusief Harper’s Bazaar magazine Supervers thuisbezorgd

Bestellingen tot en met dinsdag 22:00 uur worden de eerstvolgende donderdag bezorgd (als dit samenvalt met feest- of herdenkingsdagen, dan wordt het woensdag). Anders ontvang je jouw boeket de week daarop.

Bestel nu

Het boeket kan afwijken van de getoonde foto.

‘Toen ons werd gevraagd een boeket samen te stellen voor Harper’s Bazaar moesten we meteen denken aan het werk van Constance Spry.’

Lees meer
Ster van de maand

De Ridderspoor

Deze vrolijke bloemenpluimen steken enthousiast overal bovenuit. En de symbolische betekenis mag er ook zijn: witte Ridderspoor staat namelijk voor lichtzinnigheid, plezier en een groot hart.