• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Harper’s Bazaar is al sinds 1867 de grande dame onder de modemagazines, gemaakt door award winning creatieven en ervaren, originele professionals. Elk artikel is een grafisch juweel, en elk foto een kunststuk. Tien keer per maand in Nederland, voor well-dressed women with well-dressed minds.

De allure van Harper’s Bazaar en het beste van Nederlandse bodem zijn verenigd in een uniek concept: Harper’s Bazaar Bouquet. Niet zomaar een bos bloemen, maar een uitzonderlijk mooi, eigentijds boeket met een verhaal. Gecureerd door de fijnste modekenners of geïnspireerd op kleuren en thema's van het moment.

Het Harper’s Bazaar Bouquet wordt gratis bezorgd en je kiest zelf of je die om de twee weken of eens per maand wilt ontvangen. Zo heb je altijd een vers, smaakvol designer-bos bloemen staan. En dat is nog niet alles! Harper’s Bazaar magazine krijg je er namelijk gratis bij. En als kers op de taart wordt het geheel in een cadeauverpakking bezorgd, met daarop een unieke mode-illustratie van Piet Paris. Een fijn cadeau, voor jezelf of een ander!